Logo-background

Onze Expertises

Onze vaardigheden en specialiteiten

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw droomhuis te realiseren!

nieuwbouw

Nieuwbouw & renovatie

Of u nu een nieuw huis wilt bouwen of uw bestaande woning wilt renoveren, wij staan voor u klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken.

Creëer uw droomwoning,
Uw visie, ons vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en zorgen ervoor dat uw huis van hoge kwaliteit is. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat uw huis duurzaam en goed gebouwd is. Bovendien hechten we veel waarde aan transparante communicatie, waardoor u gedurende het hele proces op de hoogte bent van de voortgang en kosten.

nieuwbouw
nieuwbouw

Aanbouw & verbouw

Wij zijn gespecialiseerd in aanbouwen en verbouwen op maat en kunnen uw wensen omzetten in een prachtig eindresultaat.

Professioneel verbouwen in
regio Den Bosch

Als gerenommeerd bouwbedrijf in de regio Den Bosch, begrijpen we hoe belangrijk uw huis of bedrijfspand voor u is. Onze verbouwdiensten zijn ontworpen om aan uw specifieke eisen en wensen te voldoen en om uw leefruimte te verbeteren en waarde toe te voegen. Of u nu uw keuken, badkamer, zolder, kantoor of winkelruimte wilt verbouwen, we zorgen voor een naadloos proces en hoogwaardige resultaten die aan uw verwachtingen voldoen. Hurkens bouw & timmerwerken is uw partner voor professionele en betrouwbare verbouwoplossingen in de regio Den Bosch.

bouw

Onze veelzijdige diensten

Wij verzorgen

Het plaatsen van dakkapellen

Het plaatsen van een dakkapel is een effectieve manier om meer licht en ruimte in uw woning te creëren. Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen van verschillende materialen en afmetingen. Wij zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande dakconstructie en een perfecte afwerking, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe dakkapel.

Het plaatsen van overkappingen

Het plaatsen van een overkapping kan uw tuin of terras transformeren tot een comfortabele buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing en afwerking, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en de omgeving.

Het plaatsen van tuindeuren

Het plaatsen van tuindeuren is een geweldige manier om uw tuin en huis met elkaar te verbinden en uw buitenruimte te vergroten.

Het vervangen van deuren, ramen & kozijnen

Wij kunnen oude, versleten of beschadigde deuren, ramen en kozijnen vervangen door nieuwe exemplaren die perfect passen bij uw woning en uw specifieke wensen. Wij werken met hoogwaardige materialen, en zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande woning.

Het plaatsen van dakramen & lichtstraten

Een goed geplaatst dakraam of lichtstraat kan uw huis voorzien van meer natuurlijk licht en ventilatie, wat zorgt voor een comfortabelere en gezondere leefomgeving.

De verbouwing van je badkamer

Toe aan een nieuwe badkamer?
Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van sanitair, tegels, verlichting en meer.

Het bouwen van veranda's

Het bouwen van een veranda kan uw woning verrijken met een extra leefruimte waar u kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Naast het bouwen van de veranda zelf, kunnen we ook zorgen voor bijvoorbeeld verlichting, verwarming en zonwering. Wij streven altijd naar perfectie en zorgen voor een professionele installatie en afwerking, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte.

Complete (nieuw)bouw woning

Wij bouwen jouw doomwoning!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.